Kontakt

Djurviks Gästgård
Gottbyvägen 420
AX-22 130 Gottby
Åland

Telefon: +358 18 32433
Mobil: +358 457 3424 941
E-post: info@djurvik.ax

Om oss

Harry

Harry är född och uppvuxen i den kommun som Djurviks Gästgård ligger i, Jomala. Han är utbildad pol. mag från Åbo Akademi och har för närvarande kansliministerposten i landskapsregeingen, vårt självstyrda örikes egen regering. Somrarna går åt till att sköta vaktmästar- och gårdskarlssysslorna på Djurviks Gästgård. När tiden och knäna tillåter joggar han gärna och spelar tennis. 

Birgitta

Birgitta är född i Mariehamn och alltså uppvuxen på Åland. Hon är utbildad systemvetare från Uppsala Universitet, men den karriären har hon lagt på hyllan för att ägna sig åt stugbyn. Till hennes många intressen hör att motionera. Hon simmar, promenerar, cyklar och åker gärna långfärdsskridskor de vintrar det finns is. Hon är intresserade av musik. I sin ungdom spelade hon saxofon och piano. Numera försöker hon lära sig spela fiol. Vidare läser hon gärna böcker liksom fotograferar.

Ida

Ida har läst statsvetenskap och i mänskliga rättigheter på universitetet i Uppsala. Nu går hon en doktorandutbildning i Lund och hon forskar om mänskliga rättigheter och autonomier. Idas stora fritidsintresse är att spela fiol och hon har hittat en studentorkester i Lund. Rider gör hon också gärna men tiden och pengarna räcker inte till för det.

Elsa

Elsa har utbildat sig till lärare i Uppsala. Hon har flyttat tillbaka till hemön och jobbar i en skola på Åland. Hon är musikintresserad och spelar flera instrument. Hon sjunger också gärna. Hon är duktig på att baka och laga mat. 

Olivia

Olivia är familjens minsting och läser juridik i Uppsala. Hon har många fritidsintressen, hon började spela fiol när hon var fyra år och trumpet har hon spelat i många år. Dessutom rider hon gärna när tid finns. Olivias skötebarn är familjens kattor, Hasse och Nisse, eller Hans och Nils-Åke som är deras riktiga namn.

Hitta hit

Djurviks Gästgård ligger 13 km från färjhamnen i Mariehamn och 30 km från färjfästet i Eckerö.
Koordinater: 59° 43,4' N, 22° 30,1' E

Vägbeskrivning från Mariehamn

Tag väg 1 mot Eckerö. Efter 9 km sväng man till vänster mot Gottby (skyltat vid huvudvägen). Kör 4 km rakt fram och Djurviks Gästgård kommer på vänster sida.

Vägbeskrivning från färjhamnen i Eckerö

Tag väg 1 mot Mariehamn. Sväng höger vid andra skylten till Gottby (ca 26 km från färjfästet). Strax före korsningen finns "Djurviks Gästgård"-skylt på höger sida. Kör 4 km rakt fram och Djurviks Gästgård kommer på vänster sida.

Till Åland

Från Sverige: Färjförbindelser till Åland finns från Grisslehamn (till Berghamn i Eckerö) samt Kapellskär och Stockholm (till Mariehamn). Från Kapellskär och Grisslehamn tar båtresan omkring 2 timmar och från Stockholm 5 timmar.
Från Finland: Färjförbindelser finns från Helsingfors och Åbo till Mariehamn och Långnäs i Lumparland. 

60.109135627627, 19.78822205