Aktiviteter på Djurviks Gästgård

På området finns en stor gräsmatta, som lämpar sig väl för lek. Beachvolleyplan och boulebana. Gungor och sandlåda för barnen. Roddbåtar finns att låna. Två kajaker finns för uthyrning.

Intresserad av att prova på andra aktiviteter? Göra något nytt med familj eller vänner? Om du är intresserad av någon av våra aktiviteter ber vi dig ta kontakt med oss. Alla aktiviteter bör förhandsbokas.

Yoga mattor
Mediyoga

Vill du prova på något nytt? Eller vill du under ledigheten koppla av och ladda batterierna? Vi erbjuder våra gäster MediYoga ledd av en utbildad instruktör. Passet är cirka 1½ timme och avslutas med en meditation. Du behöver inte ha utövat yoga tidigare. Liggunderlag finns.

Havsörn
Fågelskådning

Undervisning och utflykt. Vår fågelexpert Ann-Kristin tar er med på en spännande utflykt i skogarna och längs stränderna i Djurvik. Här får du höra om det rika fågellivet på Åland, om sällsynta och vanligt förekommande arter. Passet inleds med lite teori och sedan tar hon er med ut. Kikare och fågelbok kan tas med, några har vi att låna. Ann-Kristin är utbildad lärare så utflykten passar bra för skolklasser. Utflykt inkl. teori tar 3 timmar och förhandsbokas. Pris: 115 €/grupp.

Naturbild
Bland blommor och lavar

Är ni intresserade av att lära er mer om växter på Åland? Vår kunniga guide Ann-Kristin tar er med på en intressant tur bland blommor, träd och mossar. Turen går utmärkt att bokas för skolklasser och andra barn- och ungdomsgrupper. Turen tar 3 timmar och förhandsbokas. Pris: 115 €/grupp.

Aborre
Fiske

Är du intresserad av fiske? Ta en tur med vår kunniga guide, som visar dig var gammelgäddan lurar. Prisex: 150 €/person för halvdag inkl. kaffe och bulle; 180 €/person för heldag inkl. lunch. I priset är inkluderat fiskekort och utrustning. Ta kontakt, så berättar vi mera.

Paddling
Paddling

Utanför Djurvik finns bra vatten för paddling. Bland kobbar och skär för nybörjaren och ut på öppet hav för den lite vanare. Med kunnig guide kan även den som aldrig tidigare provat på paddling känna sig säker. Passar bra även för större grupper. Ta kontakt, så berättar vi mera.

Måltid
Mingelmåltider

För den matlagningsintresserade ordnar vi matlagningskurser med speciellt tema. Sushi, åländskt, italienskt? Låt fantasin flöda. Harriet, som har hand om kursen, är utbildad hushållslärare och jobbar nu med Ny Nordisk Mat vid sidan om sitt egna företag. För små grupper öppnar Harriet sitt hem men även större grupper är välkomna. Då är ni i utrymmen på Djurviks Gästgård. Passar bra för skolgrupper. Ta kontakt, så berättar vi mera.

Tovade äppel
Tovning

Vill du lära dig något nytt? I samarbete med textilhantverkare Inger ordnar vi kurser i tovning. Mindre grupper kan åka till hennes verkstad, större grupper tar hon hand om på Djurvik Gästgård. Aktiviteten passar både små och stora grupper, ung som gammal. Grupperna kan vara upptill 15 personer. Större grupper kan dela upp sig mellan olika aktiviteter. Pris: 152 €/2 timmar + materialkostnad 10 €/person.