På Djurviks Gästgård bor du alltid nära havet

Övernattningsstuga

Övernattningsstugorna är 17 m² + loft. I stugan finns en dubbelsäng och 2 extrabäddar på sovloftet, som nås med en stege.
I stugan finns soffa, soffbord och ett kylskåp. Terrass med sittmöbler.
Sänglinne och handduk ingår i priset.

Duschar (avgiftsfria), toaletter och ett fullständigt utrustat kök finns i servicebyggnaden (20-50 meter från stugorna). Sittplatser i servicehuset både inomhus och på terrass med utsikt över Ålands hav.

På området finns 5 stycken likadana stugor.

Trådlöst internet i servicehuset gratis.

Stugorna är öppna för bokning 21.04-31.10.

Boka direkt
Torpet

I "torpet" (40 m²) finns kök med spis, ugn, kylskåp och mikrovågsugn, toalett samt två stycken rum, det ena med 4 bäddar (en dubbelsäng och en våningssäng).
Dusch finns i servicebyggnaden (cirka 40 meter). Bastu finns vid stranden (tilläggskostnad).
Sänglinne och handduk ingår.
Torpet är öppet för bokningar året runt. Under tiden 01.11-30.04 har våra gäster fri tillgång till bastun. 

Boka direkt
Rum

Rummen har ingång direkt från altanen. I rummet finns två sängar. Toaletter och duschar finns i samma byggnad som rummen och är delade med andra gäster. Sänglinne och handduk ingår i priset.
I servicehuset finns fullständigt utrustat kök, som står till våra gästers förfogande. I köket finns två spisar, mikrovågsugn, kyl, frys och är utrustat med de husgeråd en familj behöver. Här finns två matsalar, ett TV-rum, samt toaletter och duschar (avgiftsfria). Bastu finns vid stranden (tilläggskostnad). Gratis wifi.

Boka direkt
Dubbelrum

Dubbelrummet har en egen terrass med utemöbler och egen ingång. Rummet har egen toalett, men duschen är delad. Linne ingår.

I servicehuset finns fullständigt utrustat kök, som står till våra gästers förfogande. I köket finns två spisar, mikrovågsugn, kyl, frys och är utrustat med husgeråd. Här finns två matsalar, ett TV-rum, samt toaletter och duschar (avgiftsfria). Trådlöst internet gratis. Bastu finns vid stranden (avgiftsbelagd).

Boka direkt