Kontakt

Djurviks Gästgård
Gottbyvägen 420
AX-22 130 Gottby
Åland

Tfn: +358 18 32433; +358 457 3424 941
E-post: djurvik@aland.net

Om oss

Harry

Harry är född och uppvuxen i den kommun som Djurviks Gästgård ligger i, Jomala. Han är utbildad pol. mag från Åbo Akademi och sedan nio år tillbaka sitter han med i Ålands lagting, det lagstiftande parlamentet i vårt självstyrda örike. Somrarna går åt till att sköta vaktmästar- och gårdskarlssysslorna på Djurviks Gästgård. När tiden och knäna tillåter joggar han gärna och spelar tennis. 

Harry skriver en blogg som handlar främst om Åland och politik.
Harrys blogg kan du läsa här.

Birgitta

Birgitta är född i Mariehamn och alltså uppvuxen på Åland. Hon är utbildad systemvetare från Uppsala Universitet, men den karriären har hon lagt på hyllan för att ägna sig åt stugbyn. Till hennes många intressen hör att motionera. Hon simmar, promenerar, cyklar och åker gärna långfärdsskridskor de vintrar det finns is. Hon är intresserade av musik. I sin ungdom spelade hon saxofon och piano. Numera försöker hon lära sig spela fiol. Vidare läser hon gärna böcker liksom fotograferar.

Ida

Ida har läst statsvetenskap och i mänskliga rättigheter på universitetet i Uppsala. Nu har hon börjat en doktorandutbildning i Lund och hon forskar om mänskliga rättigheter och autonomier. Flyttlasset gick dit i september men vi hoppas få se henne nu och då hemma på Åland. Idas stora fritidsintresse är att spela fiol och hon har hittat en studentorkester i Lund. Rider gör hon också gärna men tiden och pengarna räcker inte till för det.

Elsa

Också Elsa studerar i Uppsala. Hon läser fjärde året på mellanstadielärarprogrammet.  Och hon stortrivs med studentlivet. Elsa tycker om att idrotta och håller lite smått på med handboll och innebandy. Somrarna tillbringar hon på Åland och nästa sommar har hon planer på att öppna café. Så kanske kan du njuta av hennes nybakta bullar när du besöker oss i sommar.

Olivia

Olivia är familjens minsting och hon är sjutton år. Hon går i gymnasiet i Mariehamn. Hon har många fritidsintressen, hon började spela fiol när hon var fyra år och trumpet har hon spelat i åtta år. Dessutom rider hon. Olivia sköter också om familjens kattor, Hasse och Nisse, eller Hans och Nils-Åke som är deras riktiga namn.

Gottbyvägen 420, AX-22 130 Gottby, Åland
Telefon: +358 18 32433 | Mobil: +358 457 3424 941 | E-post: djurvik@aland.net

Facebook | Instagram